tisdag 5 januari 2010

Kostdagbok inlägg 1.

Idag, Tisdag.

Frukost:
08.00, 3 skivor varsågod med lätta och ost. Ett glas Juice.

Mellanmål:
ca 10.00, en banan.

Lunch:
ca 13.00, En port Potatis, fiskpinnar, en skiva varsågod, lite smör. Vatten.

Mellanmål:
ca 15.00, En banan.

Middag:
Potatis, 75g tonfisk i vatten, en skiva varsågod.

Ikväll:
En banan för att stilla kvällshungern.

Kommentar:
Blir oftast nästan samma middag som lunch. inte optimalaste men det smidigaste. Äter smalare till middag och kraftigare till lunch. Varför? Energin som fylls på till lunch går åt under dagen meddans energin som fylls på till middag inte förbrukas på samma sätt. Den som vill gå ner i vikt och stanna nere bör äta smalt till middag och undvika helt att äta kvällsmat. Suget finns dock där och då går en frukt bra.

Dåligt intag av grönt vilket har sin grund i ett liv av köttätande, pizzaätande och kebabätande. Oftast enda tillfället jag äter sallad, på kebabpizzan. Måste vänja kroppen vid grönsaker vilket inte är lätt. Detta måste in i cirkeln, så är det bara.

Detta undviks av mig:
Socker som läsk, godis.
Salt som chips, McDonalds, pommes, salt godis
Snabba kalorier som Pizza, kebab, McDonalds, ljust bröd, snabbmat öht, öl.

Detta bygger jag stommen på:
Fågel
Fisk
Kött
Pasta
Ris
Potatis
grovt bröd
vatten
juice
Yougurt (0.5%)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar